"Έκφραση χωρίς εμπόδια" - Εκδώλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα για τα άτομα με αναπηρία Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού και η Κοινωνική Υπηρεσία, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για τα άτομα με αναπηρία, διοργανώνουν καλλιτεχνική εκδήλωση, στέλνοντας μήνυμα δύναμης και ελπίδας μέσα απο την τέχνη: Ότι η αναπηρία δεν αποτελεί μειονεξία.

Θα παρουσιαστούν:
• το Θεατρικό Δρώμενο, "Η μυθιστορία του κυρίου Μολιέρου", από την Θεατρική Ομάδα Κωφών "ΤΡΕΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ", υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος και του Γαλλικού Ινστιτούτου,
• η Χορευτική παράσταση "Block" από την ομάδα σύγχρονου χορού για χορευτές με και χωρίς αναπηρία "ΕΞΙΣ" και
• τραγούδια από το μουσικό σχήμα "ΟΝΕΙΡΕΜΑΤΑ" του συλλόγου "ΑΜΥΜΩΝΗ" για τα άτομα με προβλήματα οράσεως και πρόσθετες αναπηρίες.

Στο φουαγιέ του θεάτρου θα μπορείτε να επισκεφτείτε περίπτερα φορέων με σπουδαίο έργο για τα ΑΜΕΑ, όπως η ΕΛΕΠΑΠ, η ΑΜΥΜΩΝΗ, το ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ, η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, το οικοτροφείο ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ο σύλλογος ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και η Ε.Γ.Ν.Υ.Α , να ενημερωθείτε για τη δράση τους και να στηρίξετε την προσπάθειά  τους, αγοράζοντας χριστουγεννιάτικα δώρα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΔΟ ΒΕΝΤΟΥΡΗ

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός