Εορτασμός Θεοφανείων Κύριο

Τα Άγια Θεοφάνεια, μία από τις μεγαλύτερες εορτές της Χριστιανοσύνης και η τρίτη και τελευταία εορτή του Δωδεκαημέρου, γιορτάστηκε σε όλη την Ελλάδα.  Ο Αγιασμός των υδάτων έγινε με τις δέουσες τιμές σε όλους τους Ιερούς Ναούς του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Ο Δήμαρχος, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος παραβρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Παπάγου, όπου μετά τον Καθαγιασμό των Υδάτων  ακολούθησε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην τεχνητή λίμνη του μεγάλου πάρκου Παπάγου.

Στην Αγία Σκέπη Παπάγου παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών κ. Γιώργος Καραμέρος, ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, κ. Βασίλειος Ξύδης, μέλη της Δημοτικής Αρχής και πλήθος πιστών. 

 

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός