Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος - Πράσινη Εκστρατεία Δήμου Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού διοργανώνει μια σειρά από δράσεις με σκοπό την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την αφύπνιση της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών.

Η προστασία του περιβάλλοντος σχετίζεται άμεσα με την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας, αλλά κυρίως με την ποιότητα ζωής όλων μας.
Σ’ αυτό το πλαίσιο ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού καλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, να «ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ» συμμετέχοντας στις δράσεις που στόχο έχουν, η προστασία του περιβάλλοντος να γίνει καθημερινό βίωμα όλων και συγκεκριμένα:

Παρασκευή 5 Ιουνίου

• Εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την προστασία του Υμηττού.
Σημεία ενημέρωσης: Πλατεία Μεταξά, στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου (08:00 -15:00) και Εμπορικό Κέντρο Χολαργού, Περικλέους 56 στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού (09:00 – 20:00).

• Δράση αποψίλωσης με τη συμμετοχή της Δ/νσης  ΠΕΚΑΠΡΑ, της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού (ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ.) και του ΔΟΠΑΠ.
Συνάντηση στον ΔΟΠΑΠ (Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου, ώρα 09:00).

Σάββατο 6 Ιουνίου

• Εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την προστασία του Υμηττού.
Σημεία ενημέρωσης: Πλατεία Μεταξά στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου (09:00 -15:00) και Εμπορικό Κέντρο Χολαργού, Περικλέους 56 στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού (09:00 – 15:00).

• Δράση αποψίλωσης με τη συμμετοχή της Δ/νσης  ΠΕΚΑΠΡΑ, της εθελοντικής ομάδας Δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού (ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ.) και του ΔΟΠΑΠ. Συνάντηση στον ΔΟΠΑΠ (Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου, ώρα 09:00).

• Δράσεις για την προώθηση της ανακύκλωσης – πάρκο ανακύκλωσης για μικρούς και μεγάλους με την ευγενική χορηγία της «ΦΑΙΔΡΑΣ», Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, ώρα 10:30 έως 13:30 (Περικλέους 55).

Κυριακή 7 Ιουνίου

• Περίπατος στον Υμηττό με τη συμμετοχή της Ομάδας Εργασίας του Δήμου για την προστασία και ανάδειξη του Υμηττού και της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. Συνάντηση στην Αγία Ελεούσα ώρα 11:00.

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech