Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού Κύριο

Την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και ο Σύλλογος Εργαζομένων, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», την  οποία ευλόγησε ο Σεβαστός Πατέρας Ιωάννης Καλογερόπουλος.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που με ζήλο ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους και αγωνίζονται καθημερινά παρόλες τις δυσκολίες της εποχής μας, τονίζοντας ότι Δήμος Παπάγου - Χολαργού, είναι ένας υποδειγματικός δήμος, τόσο στον τομέα της εξυπηρέτησης των πολιτών, όσο και στην ορθή και αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών του.

Επίσης ανέφερε πως όση όρεξη, όποιο σχέδιο, ό,τι στόχους και αν έχει ένας δήμαρχος για την πόλη του, δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα αν δεν είχε ικανούς εργαζόμενους και άξιους συνεργάτες.

Τέλος ευχαρίστησε το προσωπικό, εκ μέρους όλης της δημοτικής αρχής για την φιλοτιμία και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος που τους διακρίνει. 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Κώστας Γεωργάκας ευχήθηκε με τη σειρά του καλή χρονιά με υγεία σε όλους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίτιμος Δήμαρχος Χολαργού κ. Χαράλαμπος Σκούρτης, μέλη της Δημοτικής Αρχής, Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Σύμβουλοι των Δημοτικών Κοινοτήτων, πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωπος του τοπικού τύπου, εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

 

 

 

 

 

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός