Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, διοργάνωσε εκδήλωση στην οποία τιμήθηκαν γυναίκες που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας και έχουν διακριθεί σε διάφορους χώρους.
Η εκδήλωση είχε σκοπό να αναδείξει τα πρόσωπα της γυναίκας και τους πολλαπλούς ρόλους της στην κοινωνία αλλά και να τονίσει ότι οι γυναίκες αποτελούν σύμβολα αξιοπρέπειας, δύναμης και αδιάκοπου αγώνα.
Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού τίμησε:
Την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, Μαρία Μπεκατώρου, την ηθοποιό Γωγώ Μπρέμπου, την Executive Director Εταιρικής Επικοινωνίας του ομίλου ΟΤΕ, Ντέπη Τζιμέα, την Πρόεδρο του τοπικού παραρτήματος χορού του Λυκείου των Ελληνίδων Νατάσσα Αντωνοπούλου, την Πρόεδρο την ανθρωπιστικής Λέσχης LIONS «Ολυμπιάδα» Θεοφανώ Κοτσώνη – Περδικάρη και την εκπρόσωπο των μελών του ΚΑΠΗ, Αννίτα Σιδέρη.
Την διοργάνωση και επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Αντιδήμαρχος Κοινωνική Πολιτικής, Ευαισθητοποίησης, Ισότητας και Εθελοντισμού, κα Βίκυ Νικάκη.

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech