Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τα μαθήματα πληροφορικής Κύριο

Δόθηκαν τα πρώτα πτυχία και συνεχίζονται τα μαθήματα  πληροφορικής από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο Οργανισμό από το Υπουργείο Παιδείας, «Επιχειρησιακή Εκπαιδευτική ΕΠΕ», για κατοίκους της πόλης μας.

Η εκπαίδευση αφορά μόνο όσους επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποιητικό αναγνωρισμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, αποδεκτό από το Α.Σ.Ε.Π και θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Η συγκεκριμένη δράση παρέχεται δωρεάν με μόνη επιβάρυνση για της συμμετέχοντες το τέλος συμμετοχής της εξετάσεις, το οποίο ανέρχεται στα 170 ευρώ και θα καταβάλλεται στον οργανισμό με τον οποίο συνεργάζεται ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, σε δύο δόσεις ως εξής:

  • 1η δόση 70 ευρώ κατά την έναρξη των μαθημάτων
  • 2η δόση 100 ευρώ τη μέρα των εξετάσεων

Σε περίπτωση αποτυχίας των εξεταζομένων (σε όποια ή όποιες ενότητες) οι επανεξετάσεις θα είναι δωρεάν.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα εκπαίδευσης και η πιστοποίηση περιλαμβάνει τα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα:

  • Επεξεργασία Κειμένου (MS Word)
  • Υπολογιστικά Φύλλα (MS Excel)
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου (MS Outlook, Internet Explorer)

Τα μαθήματα διεξάγονται στον 2ο όροφο του κτιρίου ΚΑΠΗ, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα – εργαστήριο πληροφορικής, επί της οδού Αγαμέμνονος 4 στο Χολαργό και οι αιτήσεις συνεχίζονται χωρίς χρονικό περιορισμό.

Η διάρκεια των μαθημάτων είναι συνολικά 28 ώρες, ενώ θα υπάρχουν πρωινά και απογευματινά τμήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν αίτηση συμμετοχής στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός – 1ος όροφος- 09:00-14:00), είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αφού ολοκληρωθεί η εκπαίδευση, οι εξετάσεις θα δίνονται στο εξεταστικό κέντρο:

«Επιχειρησιακή Εκπαιδευτική ΕΠΕ”- Λ. Πειραιώς 108 ΤΚ 11854, Γκάζι, Αθήνα – Τηλ. 210-95.37.370

Πληροφορίες-Αιτήσεις – Τηλ. Επικοινωνίας: 213 2002831-893 -  Γραφείο Παιδείας, Αντιδήμαρχος κα Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη.

Επισυνάπτεται η αίτηση συμμετοχής 

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech