Η Γιορτή της Μητέρας στο Μεγάλο Πάρκο Παπάγου Κύριο

Τον πιο πιστό φύλακα-άγγελο όλων, τη Μητέρα, τίμησαν μικροί και μεγάλοι, σε μια όμορφη εκδήλωση στο Μεγάλο Πάρκο Παπάγου, γεμάτη λουλούδια, μουσική, χορό, κατασκευές και, πάνω από όλα, αγάπη για τα πιο ιερά πρόσωπα του κόσμου, τις μαμάδες!
Στην εκδήλωση του Δήμου Παπάγου - Χολαργού, συμμετείχαν τα Εθνικά Ωδεία Παπάγου και Χολαργού, το Εργαστήρι Ζωγραφικής 'Κατερίνα Μάσκα', η λέσχη Lions 'Ολυμπιάδα, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τοπικό Τμήμα Παπάγου, η ΧΕΝ Παπάγου- Χολαργού, το τμήμα μοντέρνου χορού του ΔΟΠΑΠ και μαθητές των 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Παπάγου.
Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση, καθώς και το σούπερ μάρκετ "ΑΒ Βασιλόπουλος Παπάγου", για την προσφορά νερών και χυμών στα παιδιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός