Συνέντευξη τύπου για φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο Χολαργού "Μ. Μαρσώ" Κύριο

Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου με σκοπό τη στήριξη των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών, θα διοργανωθεί στο Δημοτικό Στάδιο Χολαργού «Μ. Μαρσώ», τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στις 17:00.

Το Τουρνουά διοργανώνουν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, η ΕΡΤ, το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και το ΙΕΚ «ΑΛΦΑ» , υπό την αιγίδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου – Χολαργού, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των διοργανωτών εκπρόσωποι των  Μητροπόλεων Κηφισιάς  -Αμαρουσίου – Ωρωπού και Μεσογαίας – Λαυρεωτικής, εκπρόσωπος του Συλλόγου  ‘Όραμα Ελπίδας, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος και ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Π. κ. Δημήτριος Οικονόμου.

Σας προσκαλούμε στη τη συνέντευξη τύπου, όπου θα δοθούν πληροφορίες και λεπτομέρειες όσον αφορά στον σκοπό και το πρόγραμμα της διοργάνωσης.

 Χορηγός επικοινωνίας: ΕΡΤ 

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός