Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

21ο Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού Κύριο

 

Η καρδιά του πολιτισμού χτυπά και πάλι στην πόλη μας. Μια περιπέτεια , μια μεγάλη γιορτή, που συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία για 20 χρόνια, αρχίζει στις 26 Αυγούστου και διαρκεί έως τις 28 Σεπτεμβρίου.

Το «Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού» το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του Δήμου μας, ξεκινά μια ακόμα ξεχωριστή διαδρομή επιθυμώντας να αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης μας.

Στο «21ο Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού» δυναμικά δίνουν το «παρών», οι τέχνες του θεάτρου, της μουσικής και του χορού, στο Κηποθέατρο Παπάγου, χώρο συνάντησης και συμμετοχής.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε μια σειρά από εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις που επιλέχτηκαν με υπευθυνότητα και με στόχο την προαγωγή του πολιτισμού. Γιατί ο πολιτισμός είναι όνειρο, είναι όραμα, είναι παιδεία, αλλά κυρίως είναι ελπίδα.

Ευχαριστούμε πολύ τον καταξιωμένο ζωγράφο Αλέκο Φασιανό για τη δημιουργία του λογοτύπου του Φεστιβάλ, τον μεγάλο Έλληνα Συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο για τις πολύτιμες συμβουλές του, αλλά και όλους τους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθειά μας να σας προσφέρουμε ποιοτικές εκδηλώσεις με χαρακτήρα επίκαιρο και διαχρονικό.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού μπορείτε να το δείτε αναλυτικά:

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech