Μάνα μου τα κλεφτόπουλα Κύριο

 

Η σύγχρονη μονόπρακτη κομωδία του ηθοποιού- θεατρικού συγγραφέα, ραδιοφωνικού παραγωγού και συντοπίτη μας, Κώστα Παπαγεωργίου, στη δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 (αμφιθέατρο "Μ. Θεοδωράκης").

Ένα έργο με αρκετά κωμικά αλλά και συγκινησιακά στοιχεία. Η ιδιαιτερότητά του έγκειται στο γεγονός ότι πρωταγωνιστεί μια νεαρή ηθοποιός ΑμεΑ που με μεγάλη προσπάθεια στέλνει μέσω του έργου ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία μας. 
Κείμενο: Κώστας Παπαγεωργίου
Σκηνοθεσία: Χρυσεικόνα Θεολόγου
Πρωταγωνιστούν: Μαρία-Χριστίνα Τζαβάρα - Κώστας Παπαγεωργίου - Αλέξανδρος Ζουριδάκης - Διάρκεια: 70’

Κατάλληλο για ηλικίες πάνω από πέντε ετών

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ:
Το έργο Μάνα μου τα κλεφτόπουλα είναι μια σύγχρονη κωμωδία με αρκετούς αποδέκτες και πολλαπλά κοινωνικά μηνύματα. Είναι η ιστορία δυο..γκαφατζήδων διαρρηκτών που εισβάλουν σε ένα σπίτι και διαπιστώνουν ότι το θύμα της ληστείας είναι ένα κορίτσι ΑΜΕΑ καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι. Μια σειρά ανατροπών διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια των θεατών που βλέπουν τη θέληση για μια αξιοπρεπή ζωή να θριαμβεύει! Μια κωμωδία επί σκηνής που κάνει όμως τα συναισθήματα να ξεχειλίζουν….

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός