Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Κοινωνικό Φροντιστήριο Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής για τη στήριξη των θεσμών της οικογένειας και της παιδείας , συνεχίζει τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου όπως είχαμε προαναγγείλει από την περασμένη άνοιξη και κατά το σχολικό έτος 2015-16.
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτούργησε το προηγούμενο σχολικό έτος με εξαιρετική επιτυχία επιτυγχάνοντας τους βασικούς στόχους που είχαν τεθεί. Λειτούργησαν συνολικά 17 τμήματα διαφόρων μαθημάτων για μαθητές Α’, Β’, και Γ’ Λυκείου. Συμμετείχαν 55 μαθητές και μαθήτριες και πραγματοποιήθηκαν συνολικά 780 ώρες διδασκαλίας.

Τα μαθήματα δίδαξαν 17 εθελοντές καθηγητές των Λυκείων του Δήμου μας, έμπειροι και καταξιωμένοι στα αντικείμενά τους, οι οποίοι με την ανελλιπή παρουσία τους συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση του προγράμματος. Τη διδασκαλία τους υποστήριξαν με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό που προσέφεραν οι ίδιοι.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί δωρεάν και προσφέρει προγράμματα Θετικής, Τεχνολογικής και Θεωρητικής κατεύθυνσης. Οι ενδιαφερόμενοι για τη νέα σχολική χρονιά μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής (είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας, στο Δημαρχείο και στα σχολεία), με υπογραφή γονέα ή κηδεμόνα, δηλώνοντας παράλληλα και τα μαθήματα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν. Η κατάθεση των δηλώσεων μπορεί να γίνεται στα σχολεία που φοιτούν ή στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού (Περικλέους 55).

Δικαίωμα συμμετοχής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου έχουν και όσοι μαθητές απέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και επιθυμούν να διαγωνιστούν και πάλι.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι και κατά τη φετινή σχολική χρονιά η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου θα στεφθεί από επιτυχία.

Ηλίας Αποστολόπουλος
Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech