Έκθεση Ζωγραφικής της εικαστικού Ράνυς Γεωργουδάκη Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σας προσκαλεί στην έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Ράνυς Γεωργουδάκη, τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου & ώρα 19:00 στον εκθεσιακό χώρο του Δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός).

Η έκθεση θα διαρκέσει από την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και ώρες 18.00 – 21.00.

Η Ράνυ Γεωργουδάκη είναι μια ιδιαίτερα ταλαντούχα ζωγράφος, η οποία μεγάλωσε και δραστηριοποιείται στην πόλη μας. Εργάζεται στην οικογενειακή τους επιχείρηση, της οποίας ιδρυτής είναι ο πατέρας της Αντικείμενό της από το 1986 μέχρι σήμερα είναι η παραγωγή κεραμικών, η ζωγραφική και διακόσμηση γενικότερα.

Παράλληλα διδάχτηκε μαθήματα ζωγραφικής (διάφορες τεχνικές), αγγειοπλαστική, βιτρό, ιστορία της τέχνης και ψηφιακή επεξεργασία εικόνας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από το 1989 μέχρι σήμερα είναι ιδιοκτήτρια αυτής της επιχείρησης από τις πλέον καταξιωμένες στον χώρο της καλλιτεχνικής βιοτεχνίας.

Την κλίση της στη ζωγραφική και ένα μεγάλο μέρος της γνώσης της πάνω σε αυτή τα οφείλει, όπως η ίδια λέει, στον ταλαντούχο πατέρα της.

Στην παρούσα έκθεση παρουσιάζει και δικά του έργα.

 

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός