Διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου "Μαμά γιατί θηλάζεις" Κύριο

Πρόκειται για ένα παιδικό παραμύθι το οποίο δημιουργήθηκε μέσα από τη συλλογική προσπάθεια της Μαρίας Δανιήλ-Παιδιάτρου, της Έφης Κουκουτσάκη-Μαίας και της Νατάσας Δανιήλ-φιλολόγου και εικονογράφου. 
Είναι αφιερωμένο σε όλες τις μαμάδες, αλλά απευθύνεται και σε όλη την οικογένεια. 
Σκοπός του βιβλίου είναι να βοηθήσει τους γονείς να εξηγήσουν στα παιδιά τους με χιουμοριστικό τρόπο τι είναι ο μητρικός θηλασμός και γιατί είναι απαραίτητος και ωφέλιμος και τα παιδιά να τον αντιμετωπίζουν σαν μια διαδικασία όμορφη και απολύτως φυσιολογική.

Κατά τη βιβλιοπαρουσίαση, οι συγγραφείς θα κάνουν μια σύντομη ενημέρωση για το μητρικό θηλασμό, θα αναφέρουμε το στόχο και τα μηνύματα που περνά το παραμύθι, θα διαβαστούν αποσπάσματα του παραμυθιού, θα γίνει διάλογος με τα παιδιά με τη μορφή ερωτήσεων-παιχνιδιού, θα ζητηθεί από τα παιδιά να φανταστούν την εξέλιξη του παραμυθιού, ενώ θα υπάρχει και τραπέζι ζωγραφικής και κατασκευών.

Σάββατο 16 Μαρτίου & ώρα 17.00, στην αίθουσα ¨Μ. Μερκούρη" του Δημαρχείου Παπάγου - Χολαργού.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός