Ο γλυκούλης Simba ψάχνει φιλοξενία ή Υιοθεσία Κύριο

Ο Simba βρέθηκε πριν λίγο καιρό να περιφέρεται μόνος του κοντά στη Μεσογείων. Είναι περίπου 1 έτους, μεσαίου μεγέθους, εμβολιασμένος και στειρωμένος. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πανσιόν μέσω προγράμματος του δήμου μας, αλλά δυστυχώς ΔΕΝ μπορεί να μείνει για πολύ, καθώς όταν συμπληρωθεί το νόμιμο χρονικό διάστημα θα πρέπει να ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!

Μια κυρία που τον φιλοξένησε για μερικές μέρες μας είπε πως είναι πολύ ήσυχος, ΔΕΝ λερώνει μέσα στο σπίτι και τα πάει περίφημα με άλλα σκυλιά και γάτες. Ζητάει συνεχώς χάδια και νιώθει ασφάλεια και γαλήνη όταν κοιμάται στα πόδια κάποιου...

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ να του βρούμε τον ΑΝΘΡΩΠΟ του!!! Ενα ζεστό σπίτι γεμάτο Αγάπη και Ασφάλεια. Θα δοθεί ΕΝΤΟΣ Αττικής, με συμβόλαιο υιοθεσίας. Οποιος ενδιαφέρεται να τον φιλοξενήσει ή να τον υιοθετήσει να επικοινωνήσει με τη σελίδα Facebook "Φίλοι ζώων Παπάγου-Χολαργού".

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός