Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Σε ύφεση η πυρκαγιά στον Υμηττό Κύριο

Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 3.20 τα ξημερώματα στον Υμηττό και συγκεκριμένα στην Παιανία.

Στο μέτωπο της πυρκαγιάς αναπτύχθηκαν από την πρώτη στιγμή ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς και βρέθηκαν όλες οι εθελοντικές ομάδες των γύρω περιοχών, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας δόθηκε εντολή να επιχειρήσουν και εναέρια μέσα.

Από την πρώτη στιγμή στο μέτωπο της πυρκαγιάς βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και αναπληρωτής δημάρχου κ. Αθανάσιος Αυγουρόπουλος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για την εξυπηρέτηση του πολίτη κ. Βασίλης Σιαμάνης, προσωπικό του Δήμου Παπάγου -Χολαργού και οι εθελοντές της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. (Εθελοντική Δασοπροστασία Παπάγου-Χολαργού), οι οποίοι συνέβαλαν ουσιαστικά στο δύσκολο έργο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας. 
Αυτή τη στιγμή δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, αλλά εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση διέλευσης πεζών και οχημάτων στον Υμηττό. 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech