Αγιασμοί στα σχολεία Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα το πρωί για τα παιδιά όλης της χώρας σημαίνοντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος παραβρέθηκε στον αγιασμό δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της περιοχής και, απευθυνόμενος στους μαθητές, ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη χαμόγελα και αισιοδοξία.

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στους νέους μαθητές της Α’ Δημοτικού, στα παιδιά που ήρθαν από το Νηπιαγωγείο και που από σήμερα γίνονται μέλη μίας νέας και μεγάλης οικογένειας.

 

«Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική. Ξεκινά για όλους σας ένα όμορφο ταξίδι στη γνώση, το οποίο σας εύχομαι να το απολαύσετε όσο περισσότερο μπορείτε.

Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία στους δασκάλους του σχολείου, αλλά και σε όλο το υπόλοιπο προσωπικό και να σας πω ότι είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, αλλά κυρίως για την αγάπη που προσφέρετε στα παιδιά μας.

Εμείς είμαστε πάντα δίπλα σας, αρωγοί στο σπουδαίο έργο σας και όλοι  μαζί, Δήμος, εκπαιδευτικοί και γονείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία».

 

 

Κατά την ομιλία της διευθύτριας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου

 

Χαιρετώντας μικρούς μαθητές στο 2ο - 3ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου

 

Μιλώντας σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές στο ανακαινισμένο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού

 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού στο 1ο Λύκειο Παπάγου

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός