Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Εορτή μνήμης Σοφίας Βέμπο Κύριο

Ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη 24 Οκτωβρίου η εορτή μνήμης της «τραγουδίστριας της νίκης», της Σοφίας Βέμπο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ι. Μεταξά, στην Κοινότητα Παπάγου, εκεί όπου υπάρχει το εντυπωσιακό άγαλμα της σπουδαίας γυναίκας η φωνή της οποίας έχει ταυτιστεί με το ηρωικό έπος του ’40.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης κατέθεσαν στεφάνι ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Ευπατρίδης και Νεότερος Βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου Ιάκωβος Τσούνης και ο Πρόεδρος της Πνευματικής Εστίας Παπάγου Αννίβας Σιατερλής.

Το παρόν στην τελετή έδωσαν ο πρόεδρος της Αθηναϊκής Λέσχης Κυριάκος Κουκουλομάτης, οι Αντιδήμαρχοι Άννα – Μαρία Τσικρικώνη και Βασίλης Σιαμάνης, η Πρόεδρος της Κοινότητας Παπάγου Μαρία Δημάκου, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λίλα Σουρανή, η Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μάρω Πατσαρίση καθώς και η Επίτιμη Αντιδήμαρχος Παπάγου Καίτη Φασούλη. Επίσης τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου – Χολαργού Χαράλαμπος Στάικος και Γιώργος Αυγερινός.

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech