Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Δωρεάν Λογοθεραπευτική και Εργοθεραπευτική Αξιολόγηση για παιδιά Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας και Προσωπικής Ανάπτυξης «Γαληνός», παρέχουν δωρεάν Λογοθεραπευτική και Εργοθεραπευτική αξιολόγηση σε νήπια από 3 έως 5 ετών καθώς και σε παιδιά σχολικής ηλικίας 6 έως 10 ετών.

Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί από Εργοθεραπευτή και Λογοθεραπεύτρια, μέλη της Διεπιστημονικής Ομάδας του Τμήματος Παιδιών και Εφήβων του Ινστιτούτου. Επιστημονικός Υπεύθυνος: Άρης Χρυσανθακόπουλος, Εργοθεραπευτής – Ειδικός Παιδαγωγός – Εκπαιδευτικός Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 210 6523300 ή να στείλουν email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Δήμος διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Μήπως το παιδί μου έχει πρόβλημα λόγου ή πράξης; Λογοθεραπευτική και Εργοθεραπευτική αξιολόγηση».

Ομιλητές είναι ο Ψυχίατρος – Ψυχαναλυτής Νίκος Σιδέρης, η Λογοθεραπεύτρια Μαρία Κουλούρη και ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος Άρης Χρυσανθακόπουλος.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και ώρα 18.30 στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55).

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech