Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού Κύριο

Οι γιορτές στην πόλη μας ξεκινούν με τον πιο φωτεινό τρόπο το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στον Προαύλιο Χώρο του Δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55). Από τις 18.30 έως τις 20.30 ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα θα περιμένει τους μικρούς και μεγάλους.

Τους καλεσμένους θα υποδέχονται ο Άγιος Βασίλης με το έλκηθρο και αγαπημένοι ήρωες όπως η Μίνι, ο Μίκυ, μαζί με τον Πιγκουίνο και τον Τάρανδο. Τα Ξωτικά και οι Νεράιδες θα περιμένουν τα παιδιά στην πολύχρωμη τέντα τους για εργαστήρια κάρτας και στολιδιών, facepainting και μπαλονοκατασκευές.

Όλοι μαζί θα απολαμβάνουν γιορτινά κεράσματα με ποπ κορν, ζεστή σοκολάτα και γλυκό κρασί.

Η Παιδική Χορωδία του Δήμου θα μας βάλει μελωδικά στο πνεύμα των εορτών.

Το δέντρο θα ανάψει ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος ενώ ο ουρανός θα φωτιστεί από το σόου βεγγαλικών.

Η βραδιά θα κλείσει με τη Συναυλία «Χορεύοντας γύρω από το Δέντρο» από το Εθνικό Ωδείο Χολαργού με την συμμετοχή πλήθους μουσικών και αγαπημένα τραγούδια.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech