Διάλεξη Μπάμπη Στάικου στο Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Κύριο

Με μεγάλη επιτυχία και με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Μαρίας Δημητριάδου – Καρασιμοπούλου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου η πρώτη ομιλία του δευτέρου κύκλου διαλέξεων του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης».

Στο βήμα βρέθηκε η ο Αρχιτέκτων - Μηχανικός του ΕΜΠ και Μηχανικός της Πολεοδομίας Αθηνών Μπάμπης Στάικος και θέμα της διάλεξης ήταν: «Η Διαχρονική αξία του Παρθενώνα».

Την ομιλία συνόδευε πλούσιο και σπάνιο φωτογραφικό υλικό που προβάλλονταν στην οθόνη.

Την εκδήλωσε τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης ενώ το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας και ο επικεφαλής της παράταξης «Για την πόλη που μας αξίζει» Πολυχρόνης Τίγκας.

 

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός