Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Συμπληρωματικά μέτρα πρόληψης για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού Κύριο

Σε συνέχεια των προληπτικών μέτρων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού με σκοπό τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού και έχοντας υπόψη την προστασία της δημόσιας υγείας, αποφασίζουμε  τη λήψη συμπληρωματικών μέτρων πρόληψης και συγκεκριμένα:

  1. Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των παιδικών χαρών
  2. Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων

Λόγω του ότι παρατηρήθηκε μεγάλη συνάθροιση - ιδιαίτερα παιδιών - στους παραπάνω χώρους.

 Επίσης

  • Το ωράριο για το κοινό για όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, πλην των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών και του Τμήματος Εσόδων και Περιουσίας, περιορίζεται από τις 09:00 έως τις 13:00 καθημερινώς.
  • Το ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού στο Τμήμα Εσόδων και Περιουσίας (δήλωση τετραγωνικών) διαμορφώνεται ως εξής: Δευτέρα έως και Πέμπτη από 09:00-13:00.
  • Για οποιοδήποτε θέμα που μπορεί να διεκπεραιωθεί ηλεκτρονικά επικοινωνήστε στο email: info@dpapxol.gov.gr.
  • Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία επικοινωνήστε τηλεφωνικά στα 213 2002800-01-891 και 15800.

 

Κάνουμε έκκληση στους πολίτες μας να επιδείξουν υπευθυνότητα και να σεβαστούν τα μέτρα πρόληψης, ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε τη μείωση της διασποράς του ιού.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε σύντομα να βγούμε από αυτή τη δοκιμασία. Μέχρι τότε, δίνουμε πολύ μεγάλη βάση στις οδηγίες των αρμόδιων φορέων (ΕΟΔΥ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ), ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες και προστατεύουμε τις οικογένειές μας και κυρίως τις ευπαθείς ομάδες.

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech