Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

H «Συμμαχία Αλληλεγγύης» της ΚΕΔΕ και της My Market στον Δήμο μας Κύριο

Παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Γιάννη Καραγιάννη, του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Μαρίας Δημητριάδου-Καρασιμοπούλου, παραδόθηκαν σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Τα εν λόγω είδη παραδόθηκαν από την εταιρία «Μy Μarket» την οποία και ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Ευχαριστούμε επίσης την ΚΕΔΕ για τη στήριξη που παρέχει στις κοινωνικές δομές του Δήμου μας, αλλά και Δήμων από όλη τη χώρα.

Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ ΚΕΔΕ και «Μy Μarket» ξεκίνησε την δύσκολη περίοδο της υγειονομικής κρίσης με σύνθημα την αλληλεγγύη και συνεχίζεται δυναμικά και σήμερα ώστε κανείς να μην μένει μόνος του και χωρίς τα απαραίτητα στις δύσκολες στιγμές.

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech