Εθελοντική Αιμοδοσία από τον Δήμο Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Με αφορμή την εξάπλωση της πανδημίας Covid-19 και τις αυξημένες ανάγκες για αίμα, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού διοργανώνει την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου εθελοντική αιμοδοσία.

Με σύνθημα «Δώσε Αίμα, Σώζεις μία Ζωή», καλούμε όλους τους νέους και παλιούς εθελοντές αιμοδότες να προσφέρουν σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό Χώρο του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός) από τις 9 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι.

Για την προστασία όλων, οι αιμοδότες θα προσέρχονται μόνο κατόπιν ραντεβού που μπορούν να κλείσουν τηλεφωνικά καλώντας στο Τμήμα Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου και στο τηλέφωνο 2132002915.

Σημειώνεται ότι όσοι επιθυμούν να δώσουν αίμα θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους καθώς και τον ΑΜΚΑ τους.

Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν αυστηρά όλοι οι κανόνες ασφαλείας και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την διασφάλιση της υγείας των συμμετεχόντων.

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός