Αγιασμοί με ασφάλεια στα σχολεία Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας χτύπησε σήμερα το πρωί το πρώτο κουδούνι, σημαίνοντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είχε κάνει εγκαίρως όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η σημερινή ημέρα να κυλήσει ομαλά. Συγκεκριμένα, τις δύο προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις σε όλα τα σχολικά κτήρια ενώ αυξήθηκαν οι θέσεις του προσωπικού καθαριότητας.

Σε όλα τα σχολεία υπήρχαν διαθέσιμα αντισηπτικά και θερμόμετρα, ενώ μοιράστηκαν στους μαθητές προστατευτικές μάσκες και στους μαθητές του δημοτικού παγουράκια. Οι αγιασμοί έλαβαν χώρα στα προαύλια, παρουσία λίγων τάξεων, ενώ στην συνέχεια ο ιερέας πέρασε από όλες τις αίθουσες.

Ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος παραβρέθηκε στον αγιασμό νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της περιοχής. Ευχήθηκε σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές μία καλή και δημιουργική χρονιά και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να τηρούνται τα μέτρα προστασίας.

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός