Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ανακοίνωση του Δήμου Παπάγου - Χολαργού σχετικά με δημοσίευμα περί μεταφοράς προσφύγων και μεταναστών σε στρατόπεδο Κύριο

Σε απάντηση δημοσιευμάτων σχετικά με την μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στο στρατόπεδο ¨ΦΑΚΙΝΟΥ», ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού ενημερώνει τους πολίτες ότι τα εν λόγω δημοσιεύματα είναι αναληθή, καθώς και ότι δεν έχει σταλεί στον Δήμο έγγραφο που να ζητά σχετικούς χώρους φιλοξενίας.

Το θέμα διέψευσε και ο ίδιος ο  Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος σε σημερινή επικοινωνία του με τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού, κ. Ηλία Αποστολόπουλο.

Επίσης κατόπιν επικοινωνίας του Δημάρχου με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό κ. Κωνσταντίνο Φλώρο, στο εν λόγω στρατόπεδο θα δημιουργηθεί η Διοίκηση Ειδικού Πολέμου, η οποία θα υπάγεται στο ΓΕΕΘΑ. Στη ΔΕΠ θα υπαχθούν οι καταδρομείς - αλεξιπτωτιστές, οι πεζοναύτες, το Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ) και η Ζ΄ Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών (Ζ΄ ΜΑΚ), τμήμα της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) και το Τάγμα Εναέριου Εφοδιασμού (ΤΕΝΕΦ).

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech