Ανοίγει ο δρόμος για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας στα σχολεία από τους δήμους Κύριο

Σε συνέχεια εισήγησης του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλου στο ΔΣ της ΚΕΔΕ με θέμα «Άμεση προώθηση νομοθετικής ρύθμισης για τη διασφάλιση της υγιεινής και της καθαριότητας των σχολικών μονάδων κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου της υγιεινής και της καθαριότητας των σχολικών μονάδων κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου, καθώς και με επιστολή του δημάρχου στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο για την πρόσληψη επιπλέον προσωπικού καθαριότητας στα σχολεία, με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την κατάθεση τροπολογίας από τον Υπουργό Εσωτερικών, χθες 8 Οκτωβρίου, που ανοίγει το δρόμο για την πρόσληψη επιπλέον προσωπικού καθαριότητας στα σχολεία.

Για την ευχάριστη αυτή εξέλιξη, πριν ακόμα κατατεθεί η τροπολογία, είχε ενημερωθεί η Ένωση Γονέων Παπάγου – Χολαργού, οι διευθυντές των σχολείων και εκπρόσωποι της μαθητικής κοινότητας, από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Μιχάλη Τράκα, σε συνάντηση στο δημαρχείο την Τρίτη 7 Οκτωβρίου.

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός