Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Υγιής Γήρανση και Πρόληψη στην Τρίτη Ηλικία» Κύριο

Ο ΔΟΚΜΕΠΑ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ, σε συνεργασία με τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος» και την «Εταιρεία Alzheimer Αθηνών» σας προσκαλούν σε Webinar με θέμα: «Υγιής Γήρανση και Πρόληψη στην Τρίτη Ηλικία».

Η τεχνολογική εξέλιξη, η βελτίωση της υγειονομικής παρέμβασης και η υιοθεσία ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής, συμβάλλουν σημαντικά στη συνεχή αύξηση του προσδόκιμου ζωής και συνεπώς στην αύξηση του πληθυσμού των ηλικιωμένων σε παγκόσμιο επίπεδο. H γήρανση είναι μια ετερογενής και πολύπλοκη διαδικασία, η οποία συνδυάζει τόσο βιολογικούς όσο και ψυχολογικούς παράγοντες, από τους οποίους επηρεάζεται θετικά και αρνητικά. Αυτή την χρονική περίοδο είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, λόγω της πανδημίας, να ασχοληθούμε επισταμένα με την ευπαθή ομάδα, τα ηλικιωμένα άτομα.

Το σεμινάριο θα εισηγηθεί ο Δρ. Κϊμων Βολίκας, ειδικός Παθολόγος – Καθηγητής Γηριατρικής και επιστημονικά υπεύθυνος της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος Οδηγός» και θα απευθύνει χαιρετισμό η Δρ. Παρασκευή Σακκά, Πρόεδρος της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών και Πρόεδρος του Εθνικού Παρατηρητηρίου για την Άνοια και τη νόσο Alzheimer.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020, στις 18:00.  Η παρακολούθησή του είναι δωρεάν, μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων ΖΟΟΜ. Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στη διεύθυνση: https://bit.ly/3jIan9r

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα σας σταλεί email με το σύνδεσμο για την παρακολούθηση, μια ημέρα πριν το σεμινάριο.

Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΧΡΥΣΑ ΠΑΡΙΣΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech