Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Με νέο παρκέ μετά από 30 χρόνια το κλειστό γήπεδο ΕΑΚ Παπάγου Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού συνεχίζει τα έργα εκσυγχρονισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης, ολοκληρώνοντας τις εργασίες αναβάθμισης στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ ΕΑΚ Παπάγου, το οποίο αποτελεί έδρα των ομάδων "Αθλητικός Σύλλογος Παπάγου" και "Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιάδα Παπάγου" και χώρο άθλησης για εκατοντάδες αθλητές και νέους του Δήμου. 

Το ΕΑΚ κατασκευάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 80 και αποτελεί ένα ιστορικό γήπεδο για τον Δήμο μας, με πολλές ένδοξες στιγμές από την ομάδα του ΑΣΠ τόσο στο μπάσκετ όσο και στο βόλεϊ.

Το πρώτο ξύλινο  παρκέ  τοποθετήθηκε το 1990 και από τότε δεν είχε αλλαχτεί. Μετά από 30 ολόκληρα χρόνια ήρθε η στιγμή για την αναβάθμιση του γηπέδου με την τοποθέτηση νέου ξύλινου παρκέ, την αναβάθμιση των αποδυτηρίων και των χώρων υγιεινής, καθώς και την τοποθέτηση νέων προβολέων τύπου Led. 

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech