Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Με εκπροσώπους της σχολικής κοινότητας του Δήμου μίλησε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κύριο

Μια ιδιαίτερα γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση διεξήχθη διαδικτυακά την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου με την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως και εκπροσώπους από τη σχολική κοινότητα της πόλης μας.

Κατόπιν πρόσκλησης του δημάρχου κ. Ηλία Αποστολόπουλου, μαθητές, ο πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών «Ο Περικλής», η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων, εκπαιδευτικοί και  εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς τους στην Υπουργό και εκείνη να απαντήσει, ευχαριστώντας τους καταρχήν για το χρόνο που αφιέρωσαν προκειμένου να συνομιλήσουν μαζί της.

Τον συντονισμό της συζήτησης έκανε η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α' Βάθμιας Εκπαίδευσης και Πρόεδρος της Κοινότητας Χολαργού κα Κατερίνα Γκούμα και συζητήθηκαν θέματα όπως οι πανελλήνιες εξετάσεις, η αξιολόγηση μαθητών, το άνοιγμα των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η καθαριότητα των σχολικών κτιρίων, ο εμβολιασμός εκπαιδευτικών κατά του Covid-19, η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, η τηλεκπαίδευση, ο τεχνολογικός εξοπλισμός των σχολείων, οι μεταρρυθμίσεις στο χώρο της εκπαίδευσης και πολλά αλλά.

Η ανταπόκριση της σχολικής κοινότητας της πόλης μας ήταν πολύ μεγάλη και η υπουργός συνομίλησε μαζί τους για 1 ώρα και 45 λεπτά. Κάποια από τα ερωτήματα που δεν πρόλαβαν να υποβληθούν, θα προωθηθούν στην υπουργό και θα απαντηθούν σε δεύτερο χρόνο.

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech