Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

«EUandU»:Διαδικτυακό συνέδριο Ενίσχυσης Έρευνας και Καινοτομίας Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού σας ενημερώνει για το διαδικτυακό, διαδραστικό, ενημερωτικό αλλά και ψυχαγωγικό συνέδριο “EUandU” που διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021.

Στόχος είναι η ενημέρωση, η υποστήριξη, η έμπνευση και ενθάρρυνση των νέων να κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα και να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Η φετινή έκδοση του “EUandU” θα εστιάσει στην έρευνα, την τεχνολογία, την καινοτομία και τη σύνδεση με τις εφαρμογές τους στην αγορά και την καθημερινότητα του πολίτη στους τομείς του μέλλοντος: την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, τη Μετάβαση στην Ψηφιακή Εποχή και την Ιατρική και Βιοϊατρική Έρευνα.

Στο συνέδριο συμμετέχουν Ερευνητικά Πανεπιστημιακά Κέντρα που έχουν αναδείξει την έρευνα σε αυτούς τους τομείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό: το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Π.Ι.Σ.Ε.Υ.) στην Αθήνα, το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε.) στην Κρήτη και το Πανεπιστήμιο Πατρών (Π.Π.). Ομιλητές: ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, η κα. Mariya Gabriel, Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδια για Καινοτομία, Έρευνα, Πολιτισμό, Εκπαίδευση και Νεολαία, ο κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης καθώς και ο κ. Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας. Πληροφορίες και εγγραφές στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.euandu.eu/ Πληροφορίες: Γραφείο Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης, κα. Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη, 2132002831/893, 6944699587, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech