Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Προμήθεια 668 νέων κάδων απορριμμάτων από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού Κύριο

Στην προμήθεια νέων κάδων απορριμμάτων προχώρησε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, για την συμπλήρωση και επέκταση του συστήματος της μηχανικής περισυλλογής των αστικών απορριμμάτων.

Πρόκειται για κάδους απορριμμάτων χωρητικότητας 1.100 και 240 λίτρων αλλά και κάδους 10 λίτρων για τη συλλογή και μεταφορά των οργανικών απορριμμάτων της κουζίνας. Συνολικά ο Δήμος προμηθεύτηκε 668 νέους κάδους, συνεχίζοντας την αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας, καθώς και της καθημερινότητας των πολιτών, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.

Η προμήθεια και τοποθέτηση των νέων κάδων εντάσσεται στο σχέδιο ενίσχυσης του τομέα καθαριότητας και ανακύκλωσης βάσει του οποίου ο Δήμος τα τελευταία χρόνια έχει προμηθευτεί δύο απορριμματοφόρα τελευταίας τεχνολογίας, ένα σάρωθρο, έναν τράκτορα , ένα ημιρυμουλκούμενο με αυτόνομο σύστημα συμπίεσης χωρητικότητας 55 κυβικών μέτρων και ένα απορριμματοφόρο για τη διαλογή βιοαποβλήτων από την Περιφέρεια Αττικής.

Παρακαλούμε τους πολίτες να μεριμνούν ώστε να μεταφέρουν τα απορρίμματα στους σωστούς κάδους, για μια πόλη ακόμα πιο καθαρή και πιο όμορφη.

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech