Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο Δήμο μας Κύριο

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας  ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) στο Δήμο μας.
874 πολίτες εξετάστηκαν ανάμεσα στους οποίους βρέθηκαν εννέα θετικοί στον κορονοιό και ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία ιχνηλάτησης και καραντίνας.

Ευχαριστούμε τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα και το προσωπικό, για τον επαγγελματισμό και την υπομονή τους, ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες, όπως ήταν οι σημερινές.
Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Πετράκη, το προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας και της Δημοτικής Αστυνομίας Παπάγου - Χολαργού και τους εθελοντές από τη ΔΑΠΑΧΟ, που φρόντισαν για άλλη μια φορά ώστε να εξελιχθεί ομαλά η διαδικασία.
Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και υπομονή να τηρούμε αυστηρά τα μέτρα πρόληψης με σκοπό την αποτροπή της περαιτέρω εξάπλωσης της νόσου:
  • Χρήση μάσκας,
  • Τήρηση αποστάσεων,
  • Χρήση αντισηπτικών, συχνό πλύσιμο χεριών,
  • Αποφυγή κάθε είδους κοινωνικών συναθροίσεων και
  • Αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων.

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech