Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Δήμου Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, έκοψε ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Κώστα Γεωργάκα και της Διευθύντριας Διοικητικών Υπηρεσιών Γωγώς Παγώνη. Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», παρακολούθησαν διαδικτυακά λόγω της πανδημίας οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι και το προσωπικό του Δήμου. Ο Δήμαρχος μετέφερε τις ευχές των επίτιμων Δημάρχων κ.κ. Χαράλαμπου Σκούρτη, Βασιλείου Ξύδη και του τ. Δημάρχου Δημήτριου Νικολάου, ενώ ο πατέρας Πέτρος ευλόγησε την πίτα του Δήμου.  

«Το προσωπικό μας κράτησε και κρατά όρθιο τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού και θέλω να  δηλώσω ότι είμαι πολύ υπερήφανος για όλους εσάς γιατί προσαρμοστήκατε γρήγορα στις συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία και ανταποκριθήκατε με υπευθυνότητα και φιλοτιμία στις δύσκολες απαιτήσεις αυτής της περιόδου. Θέλω λοιπόν σήμερα να σας ευχαριστήσω όλους προσωπικά, για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και την καλή συνεργασία που έχουμε. Για την ουσιαστική συμβολή σας στη μάχη που δίνουμε αυτή την περίοδο. Για την ουσιαστική συμβολή σας στο να κρατάμε το Δήμο μας σε υψηλό επίπεδο, κάνοντας τους ανθρώπους που γεννήθηκαν ή αποφάσισαν να έρθουν να ζήσουν στην πόλη μας, κάθε μέρα πιο περήφανους που μένουν σε έναν Δήμο που σέβεται τους κατοίκους του. Σας εύχομαι καλή χρονιά, με ελπίδα και αισιοδοξία και με την ευχή του χρόνου να κόψουμε τη Βασιλόπιτα του Δήμου μας και να ανταλλάξουμε ευχές όλοι μαζί» ανέφερε ο κ. Αποστολόπουλος.

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech