Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ανάρτηση προσωρινών αποτελεσμάτων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού ενημερώνει όσους έχουν υποβάλλει αίτηση υπαγωγής στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ), ότι εκδόθηκαν οι πίνακες προσωρινών αποτελεσμάτων των ωφελουμένων και των απορριφθέντων του προγράμματος.

Η λίστα των αποτελεσμάτων θα βρίσκεται αναρτημένη στους πίνακες ανακοινώσεων του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (Περικλέους 55) και του Δημοτικού Καταστήματος Παπάγου (Αναστάσεως 90) και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dpapxol.gov.gr (http://www.dpapxol.gov.gr/news/deltia-tipou/item/806-anartisi-prosorinon-apotelesmaton-tou-epixeirisiakoy-programmatos-episitistikis-kai-vasikis-ylikis-syndromis.html).

Για τις απορριφθείσες αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ένσταση εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της δημοσίευσης της δημόσιας ανακοίνωσής τους και συγκεκριμένα από την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 έως και την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015. Οι ενστάσεις θα κατατίθενται στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, στο Γραφείο Πρόνοιας από 09:00 έως 13:00, 1ος όροφος.

Κατά την κατάθεση των ενστάσεων, ο ενδιαφερόμενος θα υποβάλλει τα δικαιολογητικά έγγραφα (απλές φωτοτυπίες), τα οποία στοιχειοθετούν τους λόγους ένστασης, έχοντας μαζί του τον αριθμό αίτησης που κατέθεσε ή το ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ του.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 213 2002894 και 210 6545623.

 

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού

      Ηλίας Αποστολόπουλος

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech