Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Διαδικτυακή μουσική παράσταση «Μουσικές διαδρομές» την Κυριακή 14 Μαρτίου Κύριο

Η ιστορία της Ελληνικής μουσικής είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το λαϊκό τραγούδι. Σε κάθε της στιγμή οι λαϊκές καταγραφές εξέφρασαν την κοινωνία, τις σχέσεις και οριοθέτησαν την αλλαγή. Η λαϊκή μουσική και ιδιαίτερα το λαϊκό τραγούδι αποτελούν το «soundtrack» της ζωής του κάθε Έλληνα. 

Τραγούδια που ξυπνούν μνήμες και συναισθήματα άλλων εποχών – εποχών στις οποίες οι ανθρώπινες σχέσεις κατείχαν υψηλή θέση στην καθημερινότητα, παρουσιάζονται στην μουσική παράσταση που εξασφάλισε ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού και θα προβληθεί διαδικτυακά την Κυριακή 14 Μαρτίου και ώρα 19.30.

Παίζουν οι μουσικοί:

Τάσος Ζαφειρίου - Μπουζούκι, τραγούδι.

Δημήτρης Γαλίτης - Κιθάρα, τραγούδι.

Στέλιος Τσουκάτος - Ακορντεόν, φωνητικά.

Φίλιππος Λευκαδίτης – Κρουστά. 

Μπορείτε να παρακολουθήστε την μουσική παράσταση την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 και ώρα  19.30 από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού www.dpapxol.gov.gr, τη σελίδα Facebook (https://www.facebook.com/papxol) και το κανάλι Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCCuTm1yWsx1pNgbUGA07ifA/videos) του Δήμου.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech