Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Διενεργήθηκαν 1.205 rapid tests στο Δήμο - Παπάγου Χολαργού Κύριο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test), που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού. 

Ο Δήμος σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), διοργάνωσαν το διήμερο δωρεάν ελέγχων τόσο σε πεζούς, όσο και με την μέθοδο drive through. Σε σύνολο 1.205 ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, βρέθηκαν συνολικά 6 πολίτες θετικοί στον Covid-19, για τους οποίους ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία ιχνηλάτησης και καραντίνας.

Την Παρασκευή διενεργήθηκαν 375 τεστ σε πεζούς στην πλατεία Φανερωμένης στην κοινότητα Χολαργού με 4 θετικά αποτελέσματα, ενώ το Σάββατο διενεργήθηκαν 830 έλεγχοι με τη μέθοδο drive through στην οδό 8ης Μεραρχίας Παπάγου (πρώην Πεντέλης) με 2 θετικά αποτελέσματα.

Ευχαριστούμε θερμά τον ΕΟΔΥ και το εξαιρετικό προσωπικό του για την επιτυχία της διαδικασίας εξέτασης των κατοίκων της πόλης μας.

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech