Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Κάνουμε τις αγορές μας με ασφάλεια - Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις Κύριο

 

Ξεκίνησε σήμερα 5 Απριλίου η επαναλειτουργία των καταστημάτων του λιανεμπορίου, με την αποστολή γραπτού μηνύματος (SMS) στον πενταψήφιο αριθμό 13032 και χρονικό περιορισμό 3 ωρών για τις αγορές και την επιστροφή στο σπίτι και με την τήρηση όλων των μέτρων που προβλέπονται στα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, προκειμένου να είναι ασφαλείς οι εργαζόμενοι και οι πελάτες.

Επιτρέπεται η πώληση εκτός καταστήματος με ραντεβού, με το λεγόμενο click away και η πώληση εντός καταστήματος πάλι με ραντεβού, click in shop, ενώ εντός του καταστήματος, θα επιτρέπεται ένας πελάτης ανά 25 τετραγωνικά μέτρα. 

Στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, ο επιχειρηματικός κόσμος βιώνει μια μεγάλη κρίση και τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να στηρίξουμε όλοι τα καταστήματα της πόλης μας, τις επιχειρήσεις της γειτονιάς μας.
Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, ας δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας προς τους ανθρώπους που ζουν, παράγουν και προσφέρουν στον τόπο μας.
Ας κάνουμε τις αγορές μας από τα καταστήματα της πόλης μας, που πραγματικά έχουν τα πάντα, βοηθώντας τις επιχειρήσεις του Δήμου μας να παραμείνουν «ζωντανές».
 
 
 
 
 
 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech