Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Ψυχική υγεία στις μέρες της Πανδημίας» με την Υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη Κύριο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή συζήτηση που διοργάνωσε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού με θέμα «Ψυχική υγεία στις μέρες της Πανδημίας» με την υφυπουργό Υγείας κ. Ζωή Ράπτη και την παιδοψυχίατρο, Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ κ. Ελένη Λαζαράτου.

Η αρμόδια για θέματα ψυχικής υγείας υφυπουργός κ. Ζωή Ράπτη, υπογράμμισε ότι το Υπουργείο Υγείας επιδιώκει να ανταποκριθεί τόσο στις υφιστάμενες όσο και στις νέες, αναδυόμενες, ανάγκες στον τομέα της ψυχικής υγείας, ενώ περιέγραψε τις υπάρχουσες δράσεις και προγράμματα του υπουργείου, αλλά και τα σχέδια για τα επόμενα βήματα. Η Υφυπουργός Υγείας ξεκαθάρισε πως βασική προτεραιότητα του υπουργείου είναι η ενίσχυση   του τομέα της Ψυχικής Υγείας σε πολλά επίπεδα και η διασύνδεση όλων των υπηρεσιών ψυχικής υγείας της χώρας προκειμένου να υπάρχει συνεργασία και συνέχεια στην ψυχιατρική φροντίδα όλων των πολιτών.

Τον αντίκτυπο που έχει προκαλέσει στην ψυχική υγεία ο μακροχρόνιος εγκλεισμός περιέγραψε η κ. Ελένη Λαζαράτου, εξηγώντας τις συνέπειες της ψυχικής πίεσης που ασκείται στα παιδιά και τους εφήβους αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης τέτοιων ζητημάτων.

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech