Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Παπάγου Χολαργού Κύριο

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Παπάγου - Χολαργού στην αίθουσα «Αλέκος Φασιανός» του Δημαρχείου, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Γ. Γεννηματάς με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Δήμου.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων στην εθελοντική αιμοδοσία έφτασε τους 49 και συγκεντρώθηκαν αντίστοιχες φιάλες αίματος. Ευχαριστούμε θερμά τους δημότες μας που συμμετείχαν δείχνοντας την  αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπο.

«Η συμμετοχή των συμπολιτών μας ήταν  συγκινητική σε αυτή την δύσκολη χρονική συγκυρία λόγω της πανδημίας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα γιατί η προσφορά τους είναι εξαιρετικά σημαντική. Οι εθελοντές αιμοδότες συνεισφέρουν στην τράπεζα αίματος του Δήμου μας, που μπορεί να καλύψει σε περίπτωση ανάγκης τους ιδίους ή συγγενικά τους πρόσωπα», δήλωσε ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech