Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Έκδοση ψηφίσματος για τον θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου του πρώην Δήμου Χολαργού, Χρήστου Γκάργκα Κύριο

Στην 5η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου - Χολαργού στις 9 Απριλίου 2021, κατόπιν εισήγησης του Προέδρου κ. Νικολάου Κουκή, αποφασίστηκε ομόφωνα (αρ.απόφασης 37/2021) η έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο του Χρήστου Γκάργκα, ο οποίος διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, του πρώην Δήμου Χολαργού.

Εισήγηση Προέδρου

«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θανάτου του αείμνηστου Χρήστου Γκάργκα, ο οποίος υπηρέτησε ως Δημοτικός Σύμβουλος ενώ διατέλεσε και ως Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Χολαργού και αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και στην προσφορά των πολύτιμων υπηρεσιών του, τονίζοντας ότι σε όλη την πορεία του υπηρέτησε την πόλη μας με εργατικότητα και συνέπεια.
Εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη μας για τον θάνατο του, σας καλώ να εκδώσουμε ψήφισμα, προς ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής για τον θάνατό του».

Το Δημοτικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ


1. Να επικοινωνήσει ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού, με την οικογένεια του εκλιπόντα, προκειμένου να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου.
2. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντα.
3. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech