Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ανάκληση απόφασης μεταφοράς αφετηριακών γραμμών ΚΤΕΛ στην Εθνική Άμυνα Κύριο

Στην ανάκληση της απόφασης για μεταφορά τριών αφετηριακών γραμμών σε χώρο δίπλα από το σταθμό μετρό «Εθνική Άμυνα» προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής. Μετά την άμεση επικοινωνία του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλου με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, ο τελευταίος με παρέμβασή του προς τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλο ανακάλεσε την σχετική απόφαση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Περιφέρεια ανακαλείται η μεταφορά των αφετηριών των γραμμών Ραφήνα – Νέα Μάκρη – Μαραθώνα (Αγ. Ανδρέας, Κάτω Σούλι, Γραμματικό, Σχοινιάς, Αγ. Μαρίνα, Ανατολή), Μαρκόπουλο – Λαύριο – Σούνιο ( Π. Ράφτη) και Ωρωπός (Χαλκούτσι, Συκαμινό) σε χώρο επί της διασταύρωσης Παράδρομος Λ. Μεσογείων και Αναστάσεως. Η μεταφορά  των αφετηριών θα πραγματοποιηθεί σε σημείο της Αττικής το οποίο θα επιλεγεί κατόπιν σχετικής  διαβούλευσης.

Σημειώνεται, ότι με την ανακοίνωση της είδησης για μεταφορά της αφετηρίας των ΚΤΕΛ Αττικής στην οδό Μεσογείων και Αναστάσεως, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού επικοινώνησε άμεσα με τον Περιφερειάρχη Αττικής, αλλά και με την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου χώρου, ζητώντας την ανάκληση αυτής της απόφασης.

Ο Δήμος μας έχει εκφράσει επανειλημμένα την επιθυμία και έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου στο συγκεκριμένο σημείο να δημιουργηθεί χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων για την εξυπηρέτηση των πολιτών και αναμένεται από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ η υλοποίηση του έργου.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech