Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Η Δημοτική Συγκοινωνία Παπάγου-Χολαργού διαθέσιμη για πρώτη φορά στους χάρτες Google Κύριο

Από τον Μάρτιο 2021, τα δεδομένα της δημοτικής συγκοινωνίας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού είναι για πρώτη φορά διαθέσιμα στους χάρτες Google (https://www.google.com/maps). Οι Δημότες μπορούν πλέον να προγραμματίσουν μια διαδρομή μέσω της εφαρμογή των χαρτών Google, μέσω υπολογιστή ή κινητού, και οι χάρτες θα λαμβάνουν αυτόματα υπόψιν τα διαθέσιμα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας όπως συμβαίνει και με άλλα μέσα, παραδείγματος χάριν με τα δρομολόγια του Ο.Α.Σ.Α.

Το έργο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία και με προσφορά της AETHON Engineering (https://aethon.gr/gr/). Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού είναι ο πρώτος Δήμος στην Ελλάδα με αυτή την υπηρεσία, ήτοι τα δημοσιευμένα δρομολόγια στους χάρτες της Google.

Εντός του 2021, θα συμπεριληφθούν και δεδομένα πραγματικού χρόνου (πραγματική θέση λεωφορείου, ανανεωμένα δρομολόγια), όλα μέσα από τους χάρτες της Google, γεγονός που θα διευκολύνει την κίνηση των Δημοτών και τον προγραμματισμό ταξιδιών και θα προωθήσει την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών και δεδομένων του Δήμου.

Σχετικά με την AETHON Engineering: Η AETHON Engineering ιδρύθηκε το 2016 στην Αθήνα. Η αποστολή της εταιρείας είναι η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε οργανισμούς που επιθυμούν την εφαρμογή καινοτόμων προϊόντων/δραστηριοτήτων/ιδεών στους τομείς των μεταφορών και κινητικότητας, έξυπνων πόλεων, οδική ασφάλειας, μέσων μαζικής μεταφοράς, εμπορευματικών μεταφορών και βιώσιμης ανάπτυξης και προηγμένων τεχνολογιών οχημάτων.

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech