Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ιστορική έκθεση Β’ Παγκοσμίου Πολέμου Κύριο

Τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015, εγκαινιάστηκε από τον Βετεράνο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και δημότη Παπάγου – Χολαργού κ. Ιάκωβο Τσούνη, η έκθεση «Σε γνωρίζω από την κόψη», με θέμα τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Τσούνη για την αποδοχή της πρόσκλησης να εγκαινιάσει τη έκθεση, ως άνθρωπος που διακρίθηκε για τον ηρωισμό του και την προσφορά του στην πατρίδα μας, κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο.

Η έκθεση φιλοξενείται στον εκθεσιακό χώρο του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (Περικλέους 55) και περιλαμβάνει 45 στολές, πολλά παράσημα, απονομές, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, μια μοτοσυκλέτα BMW, ένα τζιπ και πολλά άλλα και εξίσου ενδιαφέροντα αντικείμενα.

Τα κειμήλια της έκθεσης ανήκουν στους Συλλέκτες Στέφανο Μωραΐτη και Γιάννη Καλλέργη και θα βρίσκονται στον εκθεσιακό χώρο του Δημαρχείου, από την Τρίτη 27 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου και ώρες 10:00 έως 20:00.

 

 

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech