Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Εγκαίνια έκθεσης έργων μαθητών με θέμα «Η Επανάσταση του 1821 μέσα από τα μάτια των παιδιών» Κύριο

Στο πλαίσιο των επετειακών εορτασμών για τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, μαθητές των σχολείων μας, αποτύπωσαν εικαστικά το μεγάλο ιστορικό γεγονός της χώρας μας, ζωγραφίζοντας και δημιουργώντας κατασκευές.

Οι μαθητές από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου και από τα 1ο, 3ο, 4ο και 5ο Δημοτικά Σχολεία Χολαργού, μετέδωσαν μέσα από τα έργα τους τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους για τον ηρωικό αγώνα των προγόνων μας.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων κα Μιμή Ρουφογάλη,  ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Μιχάλης Τράκας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη, Ειρήνη Βεντουζά, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης κα Λίλα Σουρανή, ο Σύμβουλος της Κοινότητας Παπάγου κ. Γιώργος Μάλφας και εκπαιδευτικοί των σχολείων.

Τα έργα των μαθητών θα βρίσκονται στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού (επίπεδο -1) έως και την Παρασκευή 2 Ιουλίου, κατά τις ώρες 11:00 έως 13:00 και 18:00 έως 20:00, στη διάθεση του κοινού με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech