Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Μια μέρα με τον Δήμαρχο στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου Κύριο

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού , Ηλία Αποστολόπουλος,  επισκέφτηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου, κατόπιν πρόσκλησης των μαθητών/τριών.

Τον υποδέχτηκε το Τμήμα Β3 και του παρουσιάσουν το «Συμβόλαιο Προστασίας» της νέας παιδικής χαράς  στο πάρκο «Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου» με την υπόσχεση να το φροντίζουν και να το προστατεύουν  από καταστροφές και σκουπίδια.

Οι τάξεις Α1,Α2,Α3 και Δ1 παρουσίασαν Παιχνιδοδρομίες  στην αυλή του σχολείου και οι νικητές- συμμετέχοντες  βραβεύθηκαν από τον Δήμαρχο.

Το Τμήμα Στ1  παρουσίασε την εξαιρετική έντυπη μαθητική εφημερίδα, αφιερωμένη στην Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Η Μαρία, μαθήτρια του Ε1, που βραβεύθηκε με το πρώτο βραβείο διαγωνισμού ζωγραφικής του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού ανάμεσα σε πολλούς μαθητές Ελλάδας και Κύπρου, αφιέρωσε τη ζωγραφιά της στον Δήμαρχο, ενώ τα τμήματα Ε1,  Ε2 κι Ε3 του παρουσίασαν την έκδοση του βιβλίου «Φαντασιοδρομία 2», μια αξιέπαινη προσπάθεια  με διηγήματα των μαθητών του σχολείου μας και άλλων σχολείων Ελλάδας και Κύπρου, από την πώληση των οποίων μεγάλο μέρος των εσόδων διατέθηκαν στον σύλλογο νεοπλασματικών παιδικών ασθενειών «ΦΛΟΓΑ».

Το Τμήμα Β2 παρουσίασε το τραγούδι που κατέκτησε την 5η  θέση στον Μαθητικό Διαγωνισμό «Καν΄ το ν΄ακουστεί» με τίτλο «Εγώ κι εσύ» και  το Γ3 παρουσίασε προβάλοντας σχετικό video, μια έρευνα σχετικά με την ικανοποίησή του ως πολίτες από τις συγκοινωνίες στην περιοχή μας, την οποία άκουσε με πολλή προσοχή και ενδιαφέρον ο Δήμαρχος, καθώς και τη δράση τους, με τίτλο «Αγώνες φιλαναγνωσίας».

Ακολούθησε βράβευση όλων των παιδιών και όσων διακρίθηκαν, από τον Δήμαρχο, ο οποίος δήλωσε: "Είμαι πολύ υπερήφανος για τα επιτεύγματα των μαθητών μας, που παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν λόγω της πανδημίας, δεν σταματούν να ονειρεύονται, να δημιουργούν και να μας γεμίζουν ελπίδα και αισιοδοξία. Είναι όλοι άξιοι επαίνων, όπως και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων μας, που τους εμπνέουν και τους καθοδηγούν. Συγχαρητήρια σε όλους και στην διευθύντρια του σχολείου κα Αθηνά Κουλοπούλου".

Η επίσκεψη αυτή ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους κι έκλεισε με την υπόσχεση να καθιερωθεί στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς και στο μέλλον.

 

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech