Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Προστατευόμαστε, Εμβολιαζόμαστε, Βγαίνουμε νικητές από την πανδημία Κύριο

Εν όψει της επιστροφής μας από τις καλοκαιρινές διακοπές, στην κρίσιμη αυτή φάση της πανδημίας όπου η μετάλλαξη δέλτα διαδίδεται ταχύτατα, οφείλουμε να λάβουμε αποφάσεις που θα  προστατεύουν εμάς τους ίδιους, αλλά και τους γύρω μας.

Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, πρέπει να αξιοποιήσουμε το εξαιρετικό όπλο που μας προσφέρει η σύγχρονη επιστήμη, τα εμβόλια κατά της COVID-19, τα οποία μας παρέχουν υψηλότατα ποσοστά προστασίας και το σημαντικότερο, μας επιτρέπουν να είμαστε κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα, οι μαθητές να βρίσκονται στα σχολεία,  οι αθλητές και όσοι γυμνάζονται να βρίσκονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις και οι εργαζόμενοι στους χώρους εργασίας τους.

Είναι επομένως καθήκον όλων μας, να σπεύσουμε να προγραμματίσουμε τον εμβολιασμό μας και να χτίσουμε ποσοστό ανοσίας, ώστε να προστατευθούμε ατομικά, αλλά και να προστατεύσουμε τους συνανθρώπους μας από τη νόσο, που βάζει σε κίνδυνο την υγεία όλων, και μας στερεί τη «φυσιολογική» ζωή.

Προστατευόμαστε, Εμβολιαζόμαστε, Βγαίνουμε νικητές από την πανδημία.

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech