Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές τα σχολεία του Δήμου Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Αγιασμό έχει ξεκινήσει και τα σχολεία μας είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές σε καθαρούς και ασφαλείς χώρους, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.
Σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας πραγματοποιήθηκαν οι αναγκαίες συντηρήσεις, επισκευές, προμήθειες και διαγραμμίσεις, έχει τοποθετηθεί έγκαιρα το προσωπικό καθαριότητας σε όλα τα σχολικά κτήρια, καθώς και είναι πλήρως εξοπλισμένα με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό.
Ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, σε δήλωσή του, ευχαριστεί όλους όσοι συντέλεσαν στο να είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές τα σχολεία μας τη Δευτέρα 13/9.
Το προσωπικό του Δήμου Παπάγου - Χολαργού, τον Αντιδήμαχρο Τεχνικών Έργων, Ποιότητας Ζωής και Παιδείας, Μιχάλη Τράκα, την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κατερίνα Γκούμα και την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λίλα Σουρανή.
Ευχόμαστε καλή και ασφαλή επιστροφή στα θρανία σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech