Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ενημέρωση για τους γονείς των μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού Κύριο

6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

(ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 19)

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 2106544435

EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

η Διευθύντρια του Σχολείου και ο Σύλλογος Διδασκόντων σας καλωσορίζουν στο καινούριο μας σχολείο και σας εύχονται μια καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και πρόοδο για τα παιδιά μας.

Σας ενημερώνουμε ότι η επικοινωνία με το σχολείο θα γίνεται τηλεφωνικά και σε περιπτώσεις που είναι απαραίτητη η παρουσία στο σχολείο κάποιου γονέα , κατόπιν ραντεβού, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σας παρακαλούμε να είστε συνεπείς στις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών. Καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου απαγορεύεται  αυστηρά η είσοδος εντός της σχολικής μονάδας οποιουδήποτε ενήλικα, γονέα και κηδεμόνα.

Για την προστασία των μαθητών και των γονέων και την αποφυγή συνωστισμού, η προσέλευση των μαθητών θα γίνεται από την πόρτα του γκαράζ από τις 8:00 ως τις 8:15 και ως εξής:

  • Α’ και Β’ Τάξη: 8:00 –  8:05
  • Γ’ και Δ’ Τάξη: 8:05 – 8:10
  • Ε’ και Στ’ Τάξη: 8:10 – 8:15

Οι μαθητές που έχουν αδέρφια σε άλλη τάξη ακολουθούν την ώρα προσέλευσης του μικρότερου αδερφού.

Η αποχώρηση θα γίνεται στις 13:15 – 13:25 και συγκεκριμένα:

  • Α’ , Β’ , Γ’ Τάξη : 13:15 – 13:20
  • Δ’ , Ε’ , Στ’ Τάξη: 13:20 – 13:25

Σας υπενθυμίζουμε ότι στην Σχολική Κάρτα Covid – 19 που πρέπει να επιδεικνύουν οι μαθητές δύο φορές την εβδομάδα, είτε πρέπει να εκτυπώνετε την ηλεκτρονική δήλωση του αποτελέσματος από το gov.gr, είτε στη χειρόγραφη βεβαίωση να αναγράφεται απαραιτήτως ο κωδικός. Διαφορετικά δεν είναι έγκυρη η δήλωση και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

Σας ενημερώνουμε ότι δεν λειτουργεί  κυλικείο στο σχολείο, συνεπώς παρακαλείσθε να μεριμνήσετε ανάλογα. Επίσης, κάθε μαθητής/τρια πρέπει να έχει το ατομικό του παγούρι με νερό, καθώς δεν επιτρέπεται να πίνει απευθείας από τη βρύση.

Για την ατομική προστασία των μαθητών/τριών είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους 3 τουλάχιστον μάσκες.

Σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε το ταχύτερο δυνατόν και να επιστρέψετε στο σχολείο τα έντυπα που θα διανεμηθούν αύριο στους μαθητές.

Το Ολοήμερο θα λειτουργεί αποκλειστικά για την Α’ Δημοτικού, από αύριο Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι τις 16:00. Για τα υπόλοιπα τμήματα θα ακολουθήσει επόμενη ενημέρωση.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή σχολική χρονιά, υγεία και πρόοδο στα παιδιά μας!

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech