Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ενημέρωση για θέσεις εργασίας Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού σας ενημερώνει για τις παρακάτω θέσεις εργασίας:

  • Πολυκατάστημα ΔΑΝΑΟΣ

Αναζήτηση ατόμου για εξωτερικές εργασίες  και  διαχείριση του χώρου στάθμευσης του καταστήματος. Κάτοχος διπλώματος οδήγησης-Ωράριο εργασίας 8ωρο καθημερνά εκτός Κυριακής

  • Οδηγός Σχολικού Λεωφορείου με δίπλωμα Δ’ Κατηγορίας στο Libertys School. Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Temenos: Πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο https://temenos.csod.com/ux/ats/careersite/4/home?c=temenos&lq=Greece&pl=ChIJY2xxEcdKWxMRHS2a3HUXOjY&_ga=2.54126504.1087282002.1573563818-1664047446.1550743422

 

  • Exolem S.A.: Τεχνικός Ηλεκτρονικός-Ηλεκτρολόγος

Βιομηχανική Μονάδα με έδρα το Μενίδι Αττικής ζητά για την στελέχωση της παραγωγής να εντάξει στο δυναμικό της Τεχνικό Ηλεκτρονικό – Ηλεκτρολόγο.  Η θέση αναφέρεται στον προϊστάμενο παραγωγής και το αντικείμενο της εργασίας περιλαμβάνει τη συναρμολόγηση ηλεκτρονικών συστημάτων και μπαταριών.  Αποστολή Βιογραφικών στa : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Aifel Τop Cleaning-Υπηρεσίες Καθαρισμού: Καθαριστές-Καθαρίστριες - Αποστολή βιογραφικών: sales@aifeltopcleaning.gr

 

Θέσεις εργασίας για νέες και νέους έως 35 ετών

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού σας ενημερώνει για μια ακόμα συνεργασία της Knowl με τον όμιλο Fourlis, που αναζητά προσωπικό άμεσα για τα καταστήματα Intersport και The Athlete’s Foot στην Αττική.

Όσοι προσληφθούν ως Sales Specialists θα ενημερωθούν αναλυτικά για τα προϊόντα και θα είναι υπεύθυνοι να παρουσιάζουν στους πελάτες τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη τους.

Πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής εδώ  - http://www.knowl.gr/social/programs/pti/intersport-sept21

Οι συγκεκριμένες θέσεις απευθύνονται σε νέους ανέργους 18-35 ετών, στο πλαίσιο του προγράμματος απασχολησιμότητας Ready 2 Work, που υλοποιεί στην Αθήνα η knowl για λογ/σμό του Prince’s Trust International (Ίδρυμα του Πρίγκηπα Καρόλου).

 

Πληροφορίες: Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης κα Μαρία Αθανασάκου Μουντάκη, Tηλ. 213 2002 831/213 2002 893/6944699587, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech