Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Ό,τι καλό κάνεις γυρίζει σε εσένα Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και το «Κάθε Κουτί Μετράει», με σύνθημα «Ό, τι καλό κάνεις γυρίζει σε εσένα» και με σκοπό την ενθάρρυνση των πολιτών να ανακυκλώνουν τα άδεια κουτάκια αναψυκτικών, τοποθέτησαν ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο άλσος "Α. Παπανδρέου" Χολαργού, σε συνεργασία με τον βραβευμένο καλλιτέχνη Νίκο Ράκκα.

Σκοπός του, να τραβήξει τα βλέμματα και να υπενθυμίσει σε όλους, ότι η ανακύκλωση είναι μια υπόθεση όλων μας που μπορεί να γίνει μια εύκολη καθημερινή συνήθεια με πολλαπλά οφέλη για τον πλανήτη.

Γεμίζουμε με κουτάκια αλουμινίου το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που είναι τοποθετημένο στο στο χώρο του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου του Δήμου (25ης Μάρτιου και Ευριπίδου), με πρωτοβουλία του Κοινοτικού Συμβούλου Νικήτα Κεφαλογιάννη, γιατί μικρές καθημερινές πράξεις, όπως η χωριστή διαλογή και η ανακύκλωση των απορριμμάτων μπορούν να κάνουν τη διαφορά για έναν πιο βιώσιμο πλανήτη.

Το Δέντρο θα βρίσκεται στο άλσος έως τις 10 Ιανουαρίου και στη συνέχεια, θα συλλεχθούν τα κουτιά που θα συγκεντρωθούν, το ποσό που θα εξοικονομηθεί από την ανακύκλωσή τους θα πολλαπλασιαστεί από το «Κάθε Κουτί Μετράει» και θα δοθεί σε κοινωνική δομή του δήμου.

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech